About us.

Meer dan 50 specialisten staan voor je klaar.

De lat ligt hoog. Je bent verantwoordelijk voor een gebouw dat duurzaam moet zijn, maar ook comfortabel en gezond. Een gebouw dat je zo slim mogelijk benut. En dat onderhouden wordt met vooruitziende blik.

Je wilt een gebouw dat meebeweegt met de gebruikers. Zodat het voor hen aanvoelt als een tweede thuis. Een gebouw dat klaar is voor een toekomst vol nieuwe wensen en werkconcepten. Dit ideaal is binnen handbereik. En je staat er niet alleen voor.

Het team van PULSE Core bestaat uit meer dan 50 specialisten die helpen om je gebouw waardevoller te maken. We ontwikkelen PULSE Core helemaal zelf, mét een aantal partners. Er zijn continu zo’n 20 specialisten betrokken, van product owner, architecten tot software developers en testers. We implementeren de projecten ook zelf, omdat dit een belangrijke succesfactor is. Daarnaast zijn er meer dan 15 specialisten fulltime bezig met opzetten van nieuwe projecten, het monitoren en ondersteunen van bestaande projecten. Want de werkelijke waarde zit in het toepassen van de door PULSE Core verkregen inzichten wat gebundeld is met de in 100 jaar opgebouwde kennis en ervaring met meer dan 25 specialisten op het gebied van Sustainability, Comfort, Workspace en Asset Management. Zij analyseren en optimaliseren aan de hand van data hoe je het gebouw optimaal gebruikt kan worden. Zo haal je elke dag het beste uit je gebouw.

Wil jij samen met ons bouwen aan waarde voor de toekomst? Neem dan contact met ons op of solliciteer op een van onderstaande vacatures!

PULSE Core Consultant

PULSE Core Specialist

PULSE Core Operator

Neem contact op

Elk gebouw is uniek en ook de ambities van organisaties verschillen. Wil je de basis op orde brengen of bouw je graag aan een zo groot mogelijke waarde? PULSE Core heeft verschillende service levels, zodat onze dienstverlening helemaal kan aansluiten op jouw ambities. Nieuwsgierig wat wij voor jouw kunnen betekenen? Vul het formulier in en wij nemen gelijk contact met je op. 

Contactgegevens.

Meer weten over PULSE Core en over hoe wij jouw organisatie verder kunnen helpen? Neem contact met ons op via het formulier. 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.