Digitaal Gebouw van de Toekomst

Bezoek ons bij de conferentie “Digitaal Gebouw van de Toekomst” op 20 juni 2024, bij Van der Valk Eindhoven – Best.

Waarom deelnemen

De conferentie is bedoeld voor een brede doelgroep. Denk aan gebouweigenaren, huurders van utiliteitsgebouwen, investeerders, projectontwikkelaars, facilitair managers, IT-specialisten, en adviesbureaus!

 

De conferentie biedt een unieke kans om meer te leren over digitalisering in gebouwen en om in gesprek te gaan over onderwerpen zoals duurzaamheid, veilige omgang met data, en de impact op de werkomgeving.

 

Het programma gaat in op de vragen van de bezoeker. Hoe zorg ik dat mijn pand duurzaam of energiezuinig is? Al die data die we verzamelen hoe ga ik hier veilig mee om? En hoe houd ik mijn medewerkers tevreden en wat kan de werkomgeving daaraan bijdragen? Dit zijn enkele voorbeelden van de vragen die er leven en waar de conferentie op in gaat.

Programma

Het programma zal bestaan uit 4 tot 5 plenaire lezingen en daarnaast is er tijd om stands te bezoeken. Het programma wordt in de komende periode verder vorm gegeven. De eerste bekende besprekers zijn: Harry van Goor (Hoogleraar Radboud Nijmegen) en Robin Eman (Head of Facility bij Triodos Bank). Bekijk de laatste informatie hier.

PULSE Core

PULSE Core zal gedurende de hele dag aanwezig zijn, waardoor dit een uitstekende gelegenheid is om meer te leren over hoe PULSE Core een bijdrage kan leveren aan het realiseren van het digitale gebouw van de toekomst. Ga in gesprek met onze collega’s en ontdek hoe jij waarde uit PULSE Core haalt!

Datum: 20 juni 2024
Locatie: Van der Valk Eindhoven – Best
Deelname: Gratis

FHI: Federatie van technologiebranches

De Nederlandse brancheorganisatie voor Gebouw Automatisering bundelt een netwerk van relevante marktspelers in de primaire waardeketen van gebouwautomatisering. De grootste bindfactor tussen de aangesloten bedrijven is het gezamenlijk belang in de marktontwikkeling van geïntegreerde gebouw gebonden automatiseringssystemen. Duurzame marktontwikkeling staat hierbij hoog in het vaandel.

Bericht delen

Bekijk ook

PULSE nieuws

Regie voeren over onderhoud is geen utopie

De informatiebehoefte bij facility managers, medewerkers technische dienst, contractmanagers en conciërges bereikt een nieuw hoogtepunt. Of het nu gaat om de status van een storing,