Proven value.

Alle panden Provincie Noord-Holland energieneutraal

De Provincie Noord-Holland vervult een voorbeeld functie en wil daarom naar een Energie neutraal vastgoedportfolio. Al 10 jaar lang maakt de provincie gebruik van PULSE Core voor het monitoren van vier unieke panden. Binnenkort komen daar nog drie panden bij.

Eindhoven Airport kiest voor Slim

Eindhoven Airport heeft ambitieuze doelen als het gaat om het verkleinen van de ecologische voetafdruk van haar organisatie en het optimaliseren van hun klimaatinstallaties. Door het verslimmen van meters en de building blocks van PULSE Core is dit mogelijk. 

Kunst in topconditie dankzij optimaal binnenklimaat

Bij het Van Gogh Museum gaat klimaat niet alleen om de comfort van de bezoekers. Om de schilderijen in goede conditie te houden, is het juiste binnenklimaat essentieel. SPIE realiseert dit in
samenwerking met PULSE Core.

Tilburg University kiest voor PULSE Core

Tilburg University kiest voor PULSE Core

Tilburg University heeft een uitstekend gebouwenbeheersysteem, maar toch roept het binnenklimaat af en toe vragen op. Door de inzet van de uitgebreide, draadloze comfortsensoren in combinatie met PULSE Core worden deze vragen beantwoord. 

Sensor technologie bij Stichting Carmelcollege

Hoe comfortabel en gezond is het voor de leerlingen in onze klaslokalen? Op wat voor manier krijgen we daar meer inzicht in? En hoe kunnen we die luchtkwaliteit verbeteren? Met die vragen klopte het bestuursbureau van Stichting Carmelcollege aan bij SPIE Nederland.

Stichting S&L Zorg gaat voor technisch comfort

Meer grip en beter inzicht, dat is waar Stichting S&L Zorg voor kiest. De sensortechnologie van PULSE Core is daar het antwoord op. Realtime overzicht in comfort van de ruimtes en daarmee ook de bezetting. Handig en overzichtelijk!