PULSE Core staat op het Smart Buildings congres ’23

Op donderdag 5 oktober a.s. vindt van 09.30 tot 18.00 uur in de Woonindustrie Nieuwegein het event “Smart Buildings” plaats. Dit is hét event over gebouwautomatisering, waarbij de eindgebruiker centraal staat. Het thema deze editie is de Energietransitie. SPIE is trotse partner van dit event en hierbij nodigen we je uit om aanwezig te zijn.

Smart Buildings '23

Iedere eindgebruiker die zich bezighoudt met het beheer, onderhoud en/of management van het GBS mag dit event op 5 oktober niet missen. Bekijk het programma en oordeel zelf. Wij willen je graag laten zien hoe de toekomst van gebouwautomatisering eruit ziet, welke technische ontwikkelingen voor jou interessant zijn en hoe we jou kunnen helpen bij de energietransitie.

Het programma

Met een uitgebreid programma gaan we in een Huismaker-omgeving graag met je in gesprek over:

  1. Controle krijgen in energievoorziening (onder leiding van Folkert Gerritsen, Product owner iVPP)
  2. Aan de slag gaan met data gedreven onderhoud (onder leiding van Willem Timmers | Consultant PULSE Core & Barry Tuip | Manager PULSE Core)
  3. Stapsgewijs bewandelen van een verduurzamingsroute (onder leiding van Gijs van Heijster | Consultant Energie & Duurzaamheid)
  4. GACS-verplichten en hoe verder (onder leiding van Willem Timmers | Consultant PULSE Core & Martin Zwaneveld | Technisch Consultant Gebouwautomatisering)

Daarnaast bevat het programma nog ruim 100 andere presentaties, waaronder veel interessante praktijkcases. Het totaalaanbod van ruim 70 partners die hun innovaties tonen op het gebied van gebouwautomatisering. Op www.SmartBuildings.nl staat alle informatie.

Bericht delen

Bekijk ook

PULSE nieuws

Digitaal Gebouw van de Toekomst

Bezoek ons bij de conferentie “Digitaal Gebouw van de Toekomst” op 20 juni 2024, bij Van der Valk Eindhoven – Best. Meld je aan Waarom

PULSE nieuws

Regie voeren over onderhoud is geen utopie

De informatiebehoefte bij facility managers, medewerkers technische dienst, contractmanagers en conciërges bereikt een nieuw hoogtepunt. Of het nu gaat om de status van een storing,