Altijd de ideale werkplek – én de beste benutting

Het is onmisbaar voor smart buildings en nieuwe werkplekconcepten: een slimme koppeling tussen mens en gebouw. En dat is precies wat de PULSE Core-app biedt – altijd en overal een passende en gezonde werkplek reserveren, voor jezelf of een team. Dus volop gemak, zekerheid en productiviteit voor medewerkers. En voor de facilitair manager een stevige sturing op bezetting en beschikbaarheid.

Welkom in de nieuwe werkelijkheid

Hybride, flex, agile of gewoon het nieuwe werken – hoe je het ook noemt, we gebruiken onze kantoorgebouwen anders dan vroeger. Elke dag met z’n allen naar kantoor en daar vaste plekken innemen? Spiekend langs vergaderruimtes lopen om te zien of er een vrij is? Die tijd is voorbij. We willen zelf beslissen waar, wanneer en met wie we werken. We willen weten dat het op die plek plezierig en gezond werken is. En we willen makkelijk collega’s kunnen vinden en met hen afspreken

Altijd grip op waar, wanneer en met wie je werkt

De Workspace app vormt de digitale verbinding tussen mens en gebouw. Medewerkers reserveren anytime, anywhere de juiste werkplek én krijgen inzicht in de comfortwaarden. Via indoormapping is men snel op de plek en de Workspace app geeft inzicht in de werkplekken waar collega’s zitten.

Tegelijk geeft al die realtime gebruikersdata heel bruikbare inzichten in de bezetting en capaciteit van het gebouw. Inzichten die beheerders kansen bieden voor een betere benutting en lagere huisvestingskosten. Zo is de gebruikersapp al snel niet weg te denken bij een toekomstbestendig gebouw waarin het allemaal draait om een gezonde, duurzame en flexibele werkomgeving en natuurlijk om tevreden gebruikers.

Gemak en gezondheid zijn nog nooit zo belangrijk geweest

Dit ideaal is ook voor jouw bedrijf of organisatie vandaag al haalbaar. Je stapt al heel laagdrempelig in door de app te combineren met stickers op de werkplekken. Wil je verdere stappen zetten in gemak, grip en inzicht? Breid het systeem dan uit met led-indicatoren en aanwezigheids- en telsensoren. Of voeg ook het reserveren van parkeerplaatsen eraan toe.

Stap voor stap meer gemak dus, en tegelijk ook meer data en verbeterkansen. De Workspace-app is gebaseerd op een bewezen oplossing met reeds tienduizenden gebruikers. Met de Workspace-app ben je dus helemaal klaar voor een toekomst waarin je flexibeler en slimmer werkt dan ooit, en je gebouwen zo efficiënt mogelijk benut.

Bericht delen

Bekijk ook

PULSE nieuws

Digitaal Gebouw van de Toekomst

Bezoek ons bij de conferentie “Digitaal Gebouw van de Toekomst” op 20 juni 2024, bij Van der Valk Eindhoven – Best. Meld je aan Waarom

PULSE nieuws

Regie voeren over onderhoud is geen utopie

De informatiebehoefte bij facility managers, medewerkers technische dienst, contractmanagers en conciërges bereikt een nieuw hoogtepunt. Of het nu gaat om de status van een storing,