Data in de hoofdrol bij gebouwbeheer- en onderhoud

Jaarlijks houdt FACTO een Partner of choice onderzoek voor en door de lezers. Hiermee willen ze het inkoopgedrag in de branche in kaart brengen. SPIE Nederland (voorheen Strukton Worksphere) is door de lezers beoordeeld in de rubriek Smart Buildings in de Top 5 geëindigd en wat zijn we trots op deze positie. 

Data speelt een belangrijke rol!

“Met welke bedrijven doet u het liefst zaken op het gebied van Smart Buildings?” Dit is een vraag die beantwoord is door Facto | Platform voor Facility Management en Huisvesting.

 

SPIE Nederland (voorheen Strukton Worksphere) geeft hier antwoord op. Zo vertellen Maikel Nabuurs en Kees van Oosteren wat het belang van data is voor gebouwenbeheer- en onderhoud. 

Trots op een 4e plek!

Na publicatie van het artikel is het bekendgemaakt dat SPIE Nederland (voorheen Strukton Worksphere) op de 4e plek in de rubriek Smart Building zijn geëindigd. Wat zijn we trots met deze plek! Met PULSE Core gaan we volgende jaar voor de eerste plek. 


Nieuwsgierig wat wij doen om het gebied van data en gebouwenbeheer- en onderhoud? Lees hier het artikel van onze collega’s Maikel Nabuurs en Keest van Oosteren.    

Bericht delen

Bekijk ook

Pulse nieuws

GBS systeem nú via PULSE Core te bereiken

Met trots kunnen we bekend maken dat naast de Operational Support en Analytics-functionaliteiten nu ook de GBS-systemen beschikbaar zijn via PULSE Core! Hierdoor zijn alle